Onze kamers

Extra ruime 2-persoonskamers

De 2 extra ruime 2-persoonskamers (bovenverdieping) beschikken over king size bedden (180 x 200), airconditioning, koffiezetapparaat en centrale verwarming. De ensuite badkamer beschikt over 2 wasbakken, föhn, handdoeken, shampoo/douchegel/body lotion, zeep en linnengoed.

1 van deze 2 extra ruime 2-persoonskamers is uit te breiden als ‘familiekamer’. Hiertoe is er een extra 2 persoonskamer (zonder badkamer) beschikbaar, welke direct gelegen is aan de ‘ouderslaapkamer’. Deze extra kamer kost 50% van de prijs van de ‘ouderslaapkamer’. Natuurlijk beschikken alle kamers over een föhn, handdoeken en linnengoed

Ruime 2-persoonskamers

De 2 ruime 2-persoonskamers (onderverdieping) beschikken over ruime bedden (160 x 200) ventilator of airco en centrale verwarming. De ensuite badkamer beschikt over een föhn, handdoeken, shampoo/douchegel/body lotion,zeep en linnengoed.

1 van deze 2 ruime 2-persoonskamers is uit te breiden als ‘familiekamer’. Hiertoe is er een extra 2 persoonskamer (zonder badkamer) beschikbaar, welke direct gelegen is aan de ‘ouderslaapkamer’. Deze extra kamer kost 50% van de prijs van de ‘ouderslaapkamer’.

  • Tweepersoonsbed (boxspring)
  • Ruime eigen badkamer
  • Zithoek
  • Tarieven

1 APPARTEMENT

(geschikt voor 2 personen uit te breiden met 2 babybedjes of 1 extra bed)

Het appartement van Casa Paco biedt onze gasten een authentiek verblijf (vroeger was dit de geitenstal) met veel privacy. Je kan er zelf koken en/of ontbijten, je hebt je eigen terras en uit het kleine tuintje kan je zelf nog verse kruiden plukken. Voor de wat koelere maanden is er tevens centrale verwarming aanwezig.

Op de slaapkamer van het appartement kan nog 1 extra bed (of 2 babybedjes) bijgeplaatst worden. Indien gewenst kan er tevens een extra bed in de woonkamer/keuken bijgeplaatst worden.

Het appartement kan per week of per dag geboekt worden.

  • Ruime slaapkamer met airconditioning
  • Woonkeuken (voorzien van o.a. koelkast en magnetron)
  • Badkamer (o.a. voorzien van handdoeken, shampoo en föhn)
  • Eigen besloten terras (30m2)
  • Eigen entree
  • Tarieven

Huisregels & extra`s

 Tegen een kleine vergoeding (€ 12,50 per dag) is er een extra bed of kinderbed beschikbaar.
Voor € 1 per dag zijn er badhanddoeken te huur
Natuurlijk zijn de kamers en het appartement voorzien van linnengoed en handdoeken,welke regelmatig verschoond zullen worden.
Het is niet toegestaan om op de kamers te roken!
Het houden en/of meenemen van huisdieren is niet toegestaan! 

* De bedden zijn ook als 1-persoonsbed beschikbaar

Overig

Pascal & Corina

Casa Paco

vijgen-casa-paco-b-b

Volg Casa Paco

Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe Bed and Breakfast op een heerlijke locatie.
Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. Misschien zitten we nét vol als je onze website bezoekt?
Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

Gelukt!

Pin It on Pinterest