De zon schijnt alsof het alweer maanden zomer is en de gasten gedijen er goed bij. De aanpassingen van afgelopen winter bij Casa Paco vallen goed in de smaak en vooral de buitenbar annex keuken heeft zijn diensten al bewezen.

In deze nieuwsbrief foto’s van de buitenbar en tips voor leuke activiteiten die vanuit Casa Paco ondernomen kunnen worden. Via Facebook zijn we een deel-en-win actie begonnen, zondag 7 mei verloten we een weekend inclusief een tapasavond!

Nieuwe buitenbar annex keuken

Lekker aan de bar hangen en wellicht onderwijl een lekker hapje klaarmaken….dat hadden we nog niet goed georganiseerd bij Casa Paco. Nu wel! Een heerlijke bar met kookmogelijkheid en ook nog eens een superuitzicht op de omgeving.

Activiteiten bij Casa Paco

Vakantie is om lekker te luieren, maar ook om leuke (actieve) dingen te ondernemen, Op onze website zie je op de pagina https://casapaco.eu/aktiviteiten/ een overzicht van alles wat er te ondernemen is bij of in de buurt van Casa Paco. Onderstaand een sfeerimpressie…

DEEL, LIKE & WIN ACTIE FACEBOOK

Markting en daarmee bekendheid zijn erg belangrijk en wat is er nu leuker om er ook nog eens een prijs mee te kunnen winnen! Win 3 overnachtingen incl. tapasavond bij Luxe Bed & Breakfast Casa Paco!!!!

Op Facebook kan je onze bedrijfspagina Casa Paco ‘liken’ https://www.facebook.com/Luxe-Bed-Breakfast-Casa-Paco-Andalusie-344833805546861/
en ga naar de DEEL, LIKE & WIN ACTIE op onze pagina!  Wat moet je doen….deel deze post op je eigen tijdlijn, tag onder dit bericht de persoon met wie je wilt komen en like onze pagina
Zondag 7 mei maken we de winnaar via Facebook bekend.
DELEN MAAR EN SUCCES!!!

Voor degene die onze pagina al geliked hebben, alleen maar delen en tag iemand!

Overig

Pascal & Corina

Casa Paco

vijgen-casa-paco-b-b

Volg Casa Paco

Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe Bed and Breakfast op een heerlijke locatie.
Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. Misschien zitten we nét vol als je onze website bezoekt?
Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

Gelukt!

Pin It on Pinterest