De lichten gaan langzaam op groen en dat betekent dat wij ons ook aan het voorbereiden zijn op de eerste gasten. We verwachten de eerste maanden vooral bezoek van onze Spaanse gasten, maar daarna hopen we zeker een deel van ons vertrouwde publiek te mogen begroeten. Landelijk toerisme zal dit jaar voor veel mensen de voorkeur hebben, boven de massale (strand)vakanties. Komt dat even goed uit! Lekker rustig vertoeven bij Casa Paco en af en toe een mooie uitsap maken naar het strand, de grote stad of naar 1 van de vele leuke uitstapjes hier in de buurt. Wil je alvast reserveren, geen probleem, mocht het virus roet in het eten gooien dan storten we de aanbetaling gewoon terug.

Wijnaanbieding

Al jaren bieden we rond kerst de lekkerste producten aan die Casa Paco en haar omgeving te bieden heeft. Dit jaar hebben we een mooie aanbieding van wijnen van het in Velez Rubio gelegen wijnhuis Palomillo. Heerlijke wijnen tegen een schappelijke prijs en ook nog eens bij u thuis bezorgt! We hopen medio juni de bestellingen te kunnen uitleveren, u kunt tot 1 juni de bestelling doorgeven via mail of WhatsApp (0034 652547325).

Wees er snel bij want we hebben al meer dan de helft van de pallet verkocht !!

 

 

 

 

 

 

 

 

“Esta por Venir’ is een jonge ecologische wijn. Deze is 100% van de Tempranillo druif.

* 6 flessen € 7,99 per fles              * 12 flessen € 7,75 per fles

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze, 1 jaar op eiken gerijpte 100% Tempranillo is tevens ecologisch en echt even wat zwaarder dan zijn jongere broertje.

* 6 flessen € 9,99 per fles              * 12 flessen € 9,75 per fles

 

 

 

 

 

 

 

 

De ‘parel van de Middelandse zee’, is onze eigen favoriet. In deze wijn verrast men met een combinatie van Vermentino, Chardonay en Macabeo. Heerlijk!!

* 6 flessen € 9,99 per fles              * 12 flessen € 9,75 per fles

Rose

‘Geen zomer zonder rosé’, dus ook deze ecologische rosé mag niet in uw koelkast ontbreken.

* 6 flessen € 7,99 per fles              * 12 flessen € 7,75 per fles.

Alle genoemde prijzen zijn geleverd bij u thuis in Nederland (begin juni 2020) en gelden per minimum van 3 flessen per wijnsoort en de bestelling dient minimaal 6 flessen te zijn.

Motormuizen

Voor de motormuizen onder ons…je kan nu echte ‘Royal Enfields’ huren in de buurt van Casa Paco. Kijk maar eens op de website www.rentyourroyal.es

Overig

Pascal & Corina

Casa Paco

vijgen-casa-paco-b-b

Volg Casa Paco

Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe Bed and Breakfast op een heerlijke locatie.
Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. Misschien zitten we nét vol als je onze website bezoekt?
Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

Gelukt!

Pin It on Pinterest