Al enige jaren ontdekken meer en meer Nederlanders en Belgen de streek rond Velez Rubio. Belgische eigenaren hebben ons gevraagd hun mooie huis voor de verhuur aan te bieden…bij deze!

Casa Arturo is een oude boerderij, op 300 meter van Casa Paco gelegen, met een heerlijk (verwarmd) zwembad van maar liefst 11 bij 5 meter. Wanneer de eigenaren er niet zijn kunt u exclusief een deel van de woning afhuren (u bent dus altijd de enige huurder). Het te verhuren gedeelte bestaat een appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet en een woonkamer annex keuken. In de eerste slaapkamer staat een 2 persoonsbed met daarboven een hoogslaper voor 1 persoon, daarnaast kan er nog een extra bed bijgeplaatst worden. In de tweede slaapkamer staat enkel een 2-persoonsbed. Beide slaapkamers hebben een badkamer ensuite.

Naast het appartement op de begane grond beschikt het huis tevens over een bovenverdieping, bestaande uit twee 2-persoonsslaapkamers en een gedeelde badkamer. De bovenverdieping is te bereiken via een eigen (buiten)opgang. Het aantal beschikbare slaapkamers wat tot u beschikking staat is afhankelijk van het aantal personen waarvoor u boekt.

Het appartement is te huur vanaf 2 personen en u kunt uiteindelijk met maximaal 10 personen terecht in dit heerlijke huis. Het huis wordt verhuurd inclusief bedlinnen, handdoeken etc. De prijzen per nacht zijn als volgt;

  • 2 personen €   85,-
  • 4 personen € 130,-
  • 6 personen € 180,-
  • 8 personen € 225,-
  • 10 personen € 275,-

De minimale verblijfsduur is 4 nachten.

Meer weten?? Stuur ons een mail naar info@casapaco.eu

 

Overig

Pascal & Corina

Casa Paco

vijgen-casa-paco-b-b

Volg Casa Paco

Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe Bed and Breakfast op een heerlijke locatie.
Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. Misschien zitten we nét vol als je onze website bezoekt?
Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

Gelukt!

Pin It on Pinterest