Casa Paco heeft jaren ervaring met schitterende en overheerlijke producten uit Spanje. De laatste jaren zijn we voorzichtig begonnen met het leveren van verschillende soorten en samenstellingen van kerstpakketten aan Nederlandse en Belgische klanten. Door onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in de Spaanse markt, onze culinaire kennis en de flexibiliteit om aan specifieke wensen te voldoen, kunnen we u unieke en competitieve kerstpakketten leveren.

Ons standaard aanbod biedt u 4 keuzes.

1. “Spanje, hoe het begon” (€ 25,- per pakket) 

Het leven hoeft niet moeilijk te zijn, Spaanse tapas ook niet. In dit goed gevulde pakket vind u de basisproducten voor een een heerlijke proeverij van tapas. In dit pakket zit o.a. olijfolie, gevulde olijven, Spaanse dippers, wijn, bier, tapenade, tapasschaaltjes en een kortingsbon voor Casa Paco)

2. “Tapas y mas” (€ 55,- per pakket)

Haal de (borrel)tafel maar leeg, want met dit pakket gaan we ons zelf eens lekker verwennen. Naast de al bekende Spaanse toppers bevat dit pakket overheerlijke chorizo en serranoham, ambachtelijke chips en een frisse selectie rode en witte wijn. Over het opdienen geen zorgen, in het pakket zitten luxe tapasschaaltjes en originele glaasjes om alles nog feestelijker op te dienen.

3. “Viva Espana!” (€ 75,- per pakket)

U hoeft de komende tijd de deur niet meer uit met dit exclusieve Spaanse pakket. De lekkerste wijnen, ambachtelijke vleeswaren en heerlijke authentieke tapas. Aangevuld met typische en authentieke Spaanse producten zoals Licor43, de beste vleeswaren, de mooiste wijnen en exclusieve olieen en kruiden.

4. Meer dan een ham… (€ 69,- per ham, afhankelijk van het aantal)

De topper van 2018, een overheerlijke serranoham met daarbij een standaard (eventueel met uw eigen logo), een messcherp mes en afdekdoek. Standaard in de prijs zit de voorpoot van de serranoham, op verzoek kunnen we u ook de exclusievere (en duurdere) Iberico ham leveren.

 

 

 

 

 

vijgen-casa-paco-b-b

Volg Casa Paco

Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe Bed and Breakfast op een heerlijke locatie.
Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. Misschien zitten we nét vol als je onze website bezoekt?
Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

Gelukt!

Pin It on Pinterest